Ouders aan het woord over de slaapjes van hun kleintje

“Onze oudste dochter Abby is nu 4,5 jaar oud en heeft met periodes goed, maar ook zeker slecht geslapen. In de eerste jaren hadden we veel ups en downs. Alles is nieuw en je bent nog zo zoekende naar wat wel en niet werkt. Sinds Quinn’s geboorte is Abby naar de zolder verkast. Wat vond ze dat spannend! Het eerste jaar moesten alle lichten aan en moest er zogenaamde ‘monster spray’ gespoten worden om de monsters te verjagen. Het was een heel ritueel en als we dit een keer wilden overslaan was het huis te klein. Lees hier verder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: